Aistien-puuhaa Keravan ME-talolla 1/4

Hei!

Olemme sosionomi opiskelijaryhmä Laurean ammattikorkeakoulusta ja meidän opintojaksoomme kuului projekti, jonka pääsimme toteuttamaan yhdessä ELO-hankkeen sekä yhteistyössä Keravan Me-talon kanssa. Joulukuussa järjestimme ensimmäisen Aistien-tilan Keravan Me-talolla.


Veimme ensimmäisellä kerrallamme Me-taloon Lappiteeman. Pyrkimyksenämme oli luoda tila, jossa voi pysähtyä hetkeksi rauhoittumaan. Tila toimi myös herättelijänä kävijöille, jotta voisimme kysellä ehdotuksia, mitä voisimme luoda seuraaviksi kerroiksi. Loimme moniaistillisen tilan tuomalla tuoreita kuusenneulasia ja timelapse-videolla, jossa oli kuvaa lapista ja revontulista. Videon taustalla soi tunnemallista musiikkia sekä syötäväksi tarjosimme leipäjuustoa ja lakkahilloa.


Ideoimme yhdessä kävijöiden kanssa, mitä tilaan voisi rakentaa jatkossa ja tämän pohjalta päätimme alkaa rakentamaan meriaiheista-tilaa seuraaville kerroille. Olimme erityisen yllättyneitä siitä, kuinka pienetkin lapset jaksoivat rauhoittua Lappi tilassa ja monet halusivat tulla uudestaan tilaan. Tila oli hyvin tunnelmallinen ja viihtyisä.


Sosionomiopiskelija MeryBlogikirjoitusten sarja jatkuu...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävänpäivän Aistien-tila ja laskiaisrieha

Aistien puuhaa Keravan Me-talolla 4/4

Elo-hankkeen rasisminvastaisen viikon tempaus